Musik

Fællessang med Søren Launbjerg

Kom og nyd en eftermiddag med sang og musik og i godt selskab med Søren Launbjerg, der både vil fortælle om udarbejdelsen af Højskolesangbogens 19.udgave, spille og synge for til en række fællessange  og måske også give et par solonumre.

Søren Launbjerg er sanger, skuespiller, komponist og tekstforfatter. Han er uddannet lærer med musik og biologi som linjefag. Han har undervist i musik og teater på daghøjskoler, højskoler, teaterskoler og musicalakademiet. Han har skrevet og deltaget i adskillige musicals, fx havde han hovedrollerne i ‘Atlantis’ på Østre Gasværk i 1994 og i ‘Miss Saigon’ i 1996. I 2015 medvirkede han i ‘The Black Rider’ på Betty Nansen Teatret. Han har lagt stemme til flere Disney-tegnefilm – bl.a. rollen som Aladdin.

Fra januar 2009 til januar 2024 har han været forstander på Den Internationale Højskole i Helsingør. Han har bred erfaring med korarbejde og fællessangsarrangementer og var i 2015 initiativtager og koordinator i projektet ”Nye Halfdansange”, som resulterede i udgivelsen af 18 nykomponerede sange af den folkekære digter fra Hornbæk.

I forbindelse med udarbejdelsen af Højskolesangbogens 19. udgave sad Søren Launbjerg i sangbogsudvalget, som valgte de 601 sange, som i dag udgør sangbogen.

Husk at booke bord til fællesspisning på Hornbækhus efter vi har sunget. Book spisning direkte hos Hornbækhus.

Del denne artikel

Detaljer

Dato

3. november 2024

Tidspunkt

17:00

-

18:30

Sted

Hornbækhus

Adresse

Skovvej 7, 3100 Hornbæk

Pris fra

Kr. 75,-

Mere info